Krajalnica lozamet sprzedam

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych kiedy również marketach spożywczych. W grupie firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera oraz wędlin. Należy przecież pamiętać, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w punktach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się wielu większą skutecznością niż urządzenia dedykowane do działalności w magazynie, gdzie wykorzystywane są również do krojenia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na żądanie klienta, lecz także oferowane w sytuacji krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i sprawność pracy dzięki wysokim nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki robią się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy być wiązany w punktu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie przenoszona przez urządzenie. Stanowi to opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić przechodząc w tym kierunku nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne istnieje jeszcze zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w większości wykonane są z aluminium - czynniki mające styczność z materiałami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.